Akomodimi

Dhoma ne Grup dhe Private

3 dhoma ne grupe, 2 dhoma private dhe 1 kuzhine.

Dhomat ne grupe perfshijne: 2 dhoma me nga 6 nga krevate, 1 dhome me 8 krevate, 2 tualete dhe 3 dushe. Krevate te rehatshme, peshqire, dollape sigurie dhe kondicioner per secilen prej dhomave.
Ne arredimin e te gjitha dhomave eshte nderthurur ngjyra e bardhe me bezhen, modernja me tradicionalen, duke ruajtuar dhe pasqyruar pjese te historise vendase.

 

Dhomat private jane ndertuar me aktitekture te ngjashme me shtepite karakteristike te zones
te pajisura me krevat dopio komod, banjo, kondicioner, TV etj.